esca

COL·LEGI MAJOR BONAIGUA

Molt més que una residència

Som un Col·legi Major femení adscrit a la universitat UIC Barcelona i situat a l’Avinguda Diagonal, molt a prop dels campus de la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i ESADE.

A més d’habitacions individuals i pensió completa, oferim activitats acadèmiques, culturals, esportives, solidàries i de formació humana i cristiana, des d’una visió integral de la persona.

QUÈ OFERIM

Per què Bonaigua?

Com a casa

L’ambient familiar és part essencial del Col·legi Major Bonaigua. Convivim de manera quotidiana les estudiants i membres del staff, i promovem activitats per a passar temps juntes.

La teva millor versió

A través del Programa Connecta, l’acompanyament individual (mentoring), i de totes les activitats de desenvolupament personal i professional, podràs millorar les teves habilitats socials i competències transversals, aconseguint la millor versió de tu mateixa.

El teu projecte

Valors

La nostra identitat cristiana afavoreix un clima d’amor i respecte als altres, a la llibertat, a la veritat i al bé comú. Fomentem la sensibilitat social, amb activitats orientades al compromís amb la societat, especialment amb els més vulnerables. Qui ho desitja pot participar en activitats d’aprofundiment en la fe cristiana, orientades per persones de la Prelatura de l’Opus Dei.

Ubicació única

El Col·legi Major Bonaigua és un dels allotjaments més ben situats de Barcelona. Es troba en plena zona universitària i molt ben comunicat amb les principals universitats de Barcelona.

Veure mapa

Qualitat-preu

Per un preu molt competitiu, a Bonaigua trobaràs pensió completa amb roba de llit i tovalloles, cuina pròpia, safareig, ús de les zones comunes, activitats, sessions i orientació personal.

Veure tarifes

Estudia i treballa

Bonaigua ofereix, mitjançant un contracte laboral, la possibilitat de treballar en les instal·lacions del Col·legi Major i així facilitar el cost del teu allotjament a Barcelona.

Estudiar y treballar