esca

Col·legi Major Bonaigua

Mai viatjaràs sola

Com tots els grans viatges, és important triar bé amb qui fer-ho.

El teu projecte

Tu tries la fita, nosaltres t'ajudem a aconseguir-la.

Residente del Colegio Mayor Bonaigua

El teu desenvolupament personal i professional és a les teves mans, nosaltres et facilitem activitats de formació englobades en tres àmbits: Projecta, Connecta, Impacta.

Saber més

Activitats

Milers de rutes per descobrir

Nosaltres t'oferim opcions. Tu configures la ruta.

Bonaigua t'ofereix un mapa d'experiències per a viure a través de cursos, trobades, sortides culturals i activitats extra-acadèmiques, perquè tu configuris la teva pròpia ruta. Algunes activitats s'organitzen mitjançant comitès de residents; això fa que les activitats variïn cada curs. A continuació enumerem algunes de les quals s'han realitzat al llarg dels últims anys, dividides en tres àrees que tractem de potenciar especialment.

Cultura

Visites culturals, exposicions, tertúlies amb professionals, clubs de dret o teatre. Barcelona ofereix un ventall infinit de possibilitats culturals que tractem de descobrir al llarg del curs.

Barcelona Cultura

Solidaritat

Et facilitem la possibilitat d'ajudar als qui més ho necessiten acompanyant a persones amb diferents necessitats, etc. Oferim la possibilitat de vincular-se a ONGs o entitats solidàries. A l'estiu també organitzem camps de treball en altres països.

Esport

El Col·legi Major Bonaigua disposa d'instal·lacions pròpies per a la pràctica d'esport. A més participem per equips en diferents campionats universitaris i organitzem sortides de cap de setmana.

En les nostres xarxes socials podràs veure les activitats que s'estan duent a terme aquest curs.

Testimonis

Un viatge que no acaba mai

Una maleta plena d'experiències i amistats per sempre.

vector-map