COL·LEGI MAJOR BONAIGUA

Un lloc per viure, estudiar, treballar i compartir

LES TEVES DADES NO PASSARAN A FORMAR PART DE CAP FITXER, NOMÉS LES FAREM SERVIR PER POSAR-NOS EN CONTACTE AMB TU.

QUI SOM?

LA NOSTRA IDENTITAT

MOLT MÉS QUE UNA RESIDÈNCIA

Bonaigua és un col·legi major femení adscrit a la Universitat de Barcelona i situat a la Diagonal, molt a prop dels campus de la UB, la UPC i ESADE. A més d'habitacions individuals i pensió completa, oferim activitats per al desenvolupament de competències acadèmiques, professionals, culturals, esportives, solidàries i de formació cristiana, des d'una visió integral de la persona i la seva capacitat de transformar el món. Bonaigua s'organitza en zones per assegurar un clima familiar i d'estudi a les residents. L'orientació cristiana de les activitats està encarregada a la Prelatura de l’Opus Dei.

Obert el termini de matrícula per al curs 2020 - 2021

PER QUÈ BONAIGUA?

6 raons per triar-nos

Com a casa

Oferim tots els serveis i instal·lacions que necessites per sentir-te com a casa: pensió completa amb cuina pròpia, servei de bugaderia, neteja d'habitacions i zones comunes, i canvi setmanal de roba de llit i tovalloles.

Convivència

La convivència amb residents d'altres carreres i procedències, el clima familiar, les estones d'intercanvi i les activitats enriqueixen el dia a dia, creen amistats per a tota la vida i fomenten la capacitat de relació, diàleg i servei.

EXCEl·LÈNCIA

Les instal·lacions, els horaris i els serveis afavoreixen el temps d’estudi. Per assegurar la millora professional oferim assessorament individual, cursos d'optimització del temps, conferències i col·loquis, sortides culturals.

Compromís

Les activitats estan orientades al desenvolupament global de la persona i al seu compromís amb la societat. Fomentem la participació en equips esportius i projectes solidaris, i en l'organització de la vida col·legial.

Identitat

La identitat cristiana afavoreix un clima d’amor a la llibertat, la veritat i el bé, i fomenta la preocupació pels altres. Per qui ho vol hi ha activitats d'aprofundiment en la fe cristiana.

Ubicació

Bonaigua és un dels Col·legis Majors més ben situats de Barcelona, en plena zona universitària, i et permet anar caminant a la majoria de facultats i escoles, amb estalvi de temps i diners.

MAPA
Ubicació immillorable a l’Avinguda Diagonal al costat de les facultats i escoles universitàries

Sol·licitud de plaça

Tarifes del curs 2020-2021

ESTADES TREBALLANT

A partir de

200 / Mes
IVA inclòs
 • Ingressos segons contracte laboral 8-13 h/setmana
 • Pensió completa
 • Matrícula 150€
 • Sol·licita plaça

ESTADES LLARGUES

810 / Mes
IVA inclòs

ESTADES BREUS

845 / Mes
IVA inclòs

activitats

Algunes activitats de relleu

 • Soft skills: desenvolupament de competències laborals

  Es tracta d'una activitat del Programa Conecta de la Fundació Pineda, a través del qual Bonaigua ofereix, mitjançant un contracte laboral, la possibilitat d'estudiar i treballar en el departament d'allotjament i alimentació del Col·legi Major. Amb Soft Skills es treballen competències d'eficàcia personal, relacions interpersonals i lideratge. A través del mentoring, es realitza un seguiment del desenvolupament d'aquestes competències.

 • Lliga de bàsquet

  L'esport en equip, a més de fomentar un estil de vida saludable, potencia la capacitat d'esforç, el treball en equip i altres valores como l'autoestima, el respecte, el compromís, l'ordre, la solidaritat, la disciplina i la comunicació.

 • Curs d'optimització del temps d'estudi

  Amb sessions teòriques i pràctiques i assessorament professional, les residents milloren en l'organització i planificació del temps d'estudi i en la comprensió dels continguts de la pròpia carrera.

 • Cicle de conferències "Mira endins"

  Aquest cicle permet ampliar la formació acadèmica a coneixements i habilitats de relació interpersonal i comunicació amb l'entorn, despertant la inquietud de ser motor de canvi a la societat.

 • Camp de treball a Costa d'Ivori

  Al camp de treball les universitàries posen els seus talents i competències al servei dels més desfavorits. Durant el curs, reparteixen entrepans als sense sostre o visiten ancians.

 • Congrés UNIV a Roma

  L'Univ és una trobada internacional que reuneix cada any milers d'universitaris d'arreu del món a Roma. Una oportunitat per ampliar horitzons, dialogar i confrontar de manera constructiva temes actuals.

Opinions

PARLEN LES RESIDENTS

En començar la universitat deixes enrere amics, ciutat, escola..., però viure aquest canvi compartint la vida familiar d’un col·legi major és un repte apassionant.

Nuria Borràs
Lleida

He après a organitzar-me el temps de manera que hi càpiga tot: estudi, conferències, esport, plans... Me n’emporto amigues per a tota la vida.

Carla Silvar
Monfero, A Coruña

Fer compatible els estudis universitaris amb un treball professional és tot un repte. Ahra soc capaç de molt més que això! Treball en equip, compromís, aprofitament del temps a casa...

Marisa Álvarez
Dos Hermanas, Sevilla

Col·legi major femení. Contacta amb nosaltres i informa't

EL NOSTRE ENTORN

A Barcelona, a la Diagonal

CONTACTE

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ EMPLENA EL FORMULARILES TEVES DADES NO PASSARAN A FORMAR PART DE CAP FITXER, NOMÉS LES FAREM SERVIR PER POSAR-NOS EN CONTACTE AMB TU.
MAPA